Ramen & deuren

Wij plaatsen ramen en deuren voor nieuwbouw en renovatie.
We werken voornamelijk met aluminium en PVC profielen van de merken Blyweert en Deceuninck.
Beide merken zijn bewust door ons gekozen als de beste in hun klasse.

Ramen zijn belangrijk voor het laten invallen van natuurlijk licht in de woning. Dit zorgt immers voor een aangenaam woongevoel en is energievriendelijk.
De vorm en kleur bepalen immers sterk mee het uitzicht van de woning.

TYPE RAMEN

-Vaste ramen
-Opendraaiende ramen
-Valramen
-Draai / Kipramen

MATERIALEN

ALUMINIUM

STERK, DUURZAAM EN VORMVRIJ
ALUMINIUM ramen en deuren profielen van Blyweert
Als u kiest voor aluminium ramen en deuren, dan kiest u voor kwaliteit. Onze aluminium ramen en deuren zijn sterk, stabiel en onderhoudsarm. Daarbij trekken ze niet krom, krimpen en roesten niet en zijn ze krasbestendig.

Onze aluminium ramen en deuren voldoen aan de hoge eisen op het gebied van wind- en waterdichtheid voor u de garantie dat u met een kwaliteitsproduct te maken heeft.

Door de grote vormvrijheid van aluminium is deze ideaal voor serres, veranda’s en gevels. Het is een licht materiaal waardoor geen zware fundering nodig is. Het sterke karakter van aluminium maakt het van nature bestendig tegen het gereedschap van inbrekers. Mede hierdoor is aluminium een veilige keuze.

Onze aluminium ramen en deuren zijn niet alleen toe te passen in moderne huizen. Door de diversiteit in profielen leent het zich ook uitstekend voor renovatiewerk waarbij de esthetische eigenschappen niet uit het oog verloren worden.

PVC

DUURZAAM, SLIJTVAST EN KRASBESTENDIG
PVC ramen en deuren profielen van Deceuninck
PVC is kunststof. Het is duurzaam, slijtvast, krasbestendig en makkelijk in onderhoud.

Kiest u voor kunststof dan kiest u voor allerlei voor het oog verborgen technieken. Een voorbeeld hiervan is de uitgekiende drempeltechniek voor de volledige condensafvoer en optimale beheersing van de luchtcirculatie. Maar ook de perfecte afdichting, het unieke meerkamersysteem en het toepassen van staal binnenin de profielen zorgt voor een zware en onverwoestbare constructie en vormvastheid.

Het uiterlijk van hout met de voordelen van kunststof

Door de grote keus aan acrylkleuren en houtnerffolies kunnen wij aan uw kleurwens voldoen. Als u kiest voor kunststof met een houtnerfstructuur, dan kunt u uw kunststof ramen en deuren bijna niet meer van hout onderscheiden. Zo profiteert u van de voordelen van kunststof in combinatie met de authentieke uitstraling
van hout.